Retail

Uitgebreide betaaloplossingen voor retailers

Buckaroo en retail

De retailbranche is breed: huishoudelijke artikelen, tuinmeubels, dierenbenodigdheden, electronica en meer. Home & Garden vertegenwoordigd 21% van de online verkopen. Ook bij Buckaroo zijn veel retailmerken en webshops aangesloten, voor hen werken we dagelijks aan de ideale betaalstrategie.

De meest gevraagde betaaloplossingen:

  • Populaire en nieuwe betaalmethoden
  • Achteraf betalen en betaallinks
  • Subscription Services incl. debiteurenbeheer

Specialist in retail

Buckaroo bedient een gezonde mix van grote merken en nieuwe spelers. Met diverse kennissessies en whitepapers willen wij retailers inspireren het beste uit hun betaalstrategie te halen.

Populaire en nieuwe betaalmethoden

Als payment service provider zijn we op de hoogte van de nieuwste betaalmethoden. Nog steeds is iDEAL de meest populaire manier van online betalen in Nederland. Toch vragen steeds meer consumenten om achteraf betaalmethoden als AfterPay en Klarna. En verkoop je internationaal? Dan mag PayPal niet ontbreken. De perfecte betaalmix? Dat verschilt per retailbranche, doelgroep en markt. Een flexibele check-out is daarom een must.

Koppeling met e-commercesoftware

Magento, WooCommerce of een maatwerk. Soms via een plug-in. En anders via een API. Maar áltijd up to date, gemakkelijk te implementeren en met de nieuwste betaalmethoden.

Nieuwe manieren van betalen

Achteraf betalen en betaallinks

Online shoppen slaat nieuwe wegen in. Zo krijgen klanten de gelegenheid om achteraf te betalen of in gedeeltes. Stuur je een factuur? Stuur dan direct een digitaal betaalverzoek mee. En zorg voor geautomatiseerde opvolging, voor wanneer jouw klant de factuur niet op tijd betaalt. In de Buckaroo Plaza kun je zelf een betaalflow instellen en betaallinks aanmaken. Deze kunnen worden verstuurd per mail, post of sms.

Subscription Services en debiteurenbeheer

Een abonnementsmodel? Subscription Services? Businessmodellen worden aangepast en de betaalstrategie is daarin steeds vaker de leidraad. Retailondernemers zijn creatief en bieden naast producten ook diensten aan. Waarbij je gebruikmaakt van een product, maar het niet aanschaft. Oftewel subscription services. Wat je verdienmodel ook is, bij Buckaroo denken we graag mee in alle manieren van betalen.

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Lees er meer over in onze whitepaper.

Whitepaper Subscription Services

Van product naar service

Download de whitepaper en doe inspiratie op met Nederlandse praktijkvoorbeelden van nieuwe verdienmodellen en betaalstrategieen. 

Advies op maat?

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van retail. Samen denken wij graag de betaalstrategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Jochem Meerman

Jochem Meerman

Strategic Payment Consultant

Bel: 030 - 711 5000

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases