Flinders

Online beleving van A-merken in interieur

Over Flinders

Flinders is 7 jaar geleden begonnen in Nederland, maar inmiddels verkopen ze aardig over de grens. Vooral in België blijken echte interieurliefhebbers te wonen. Ook in Duitsland gaat het voor de wind. Maar bij verkopen in het buitenland, ook al is het maar net over de grens, komen veel verschillen kijken. En niet alleen qua smaak. Maar ook qua regelgeving, verzending en betalen.

Showroom en online

Flinders is één van de snelst groeiende e-commercespelers. Dagelijks kopen mensen uit Nederland, België en Duitsland exclusieve meubels van HAYVitra of andere designercollecties bij Flinders. In de showroom, maar ook zeker online.

"De reden dat we met Flinders zijn gestart is juist omdat we willen bewijzen dat je meubels prima online kunt verkopen."

— Oscar Diele, co-owner Flinders

Flinders in Belgie, Duitsland en Nederland

Exclusiviteit en betaalbeleving

Hoe verkoop je exclusieve producten online zonder de beleving kwijt te raken? Wat komt er allemaal kijken bij uitbreiding over de grens en welke betaalopties passen daarbij? Oscar Diele: “Elk land is anders op gebied van betalen. Zo is achteraf betalen en de betaalmethode PayPal populair in Duitsland. En zie je dat in België veel minder wordt geretourneerd ten opzichte van andere landen."

 

Conversie op betaalmethoden

Als e-commerce-expert stelt Oscar Diele met regelmaat de vraag: Hoe verbeteren betaalopties de conversie? Flinders neemt bij Buckaroo onder andere iDEALPayPaldiverse creditcards, achteraf betalenSofort (DE) en Bancontact (BE) af.

“We hebben voor Buckaroo gekozen omdat het een waanzinnig goede PSP is. Vele jaren kennis & ervaring. De betaalmogelijkheden zijn uitwisselbaar, de mensen achter Buckaroo niet!” 

— Oscar Diele, Flinders

Oscar Diele, co-owner Flinders

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases