Foto Konijnenberg

"10 webwinkels in 10 landen, daar komt flexibiliteit bij kijken"

Over Foto Konijnenberg

Door de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden en hier goed op in te spelen, wist Foto Konijnenberg internationaal uit te groeien tot één van de grootste spelers in de fotografiebranche. "Onze goede resultaten danken we vooral aan het grote succes van de webwinkels."

Webshop Foto Konijnenberg

Betaalpagina per land

In Nederland is iDEAL de bekendste online betaalmethode, in België is dat Bancontact en in Duitsland zijn dat PayPal, Sofort en Giropay. Foto Konijnenberg heeft flexibele betaalpagina’s waardoor in Nederland iDEAL bovenaan staat bij de betaalopties. Op de Duitse betaalpagina worden iDEAL en Bancontact niet weergegeven. Zo is de betaalpagina automatisch afgestemd op het land van de webshopbezoeker.

Internationaal in te stellen templates

Niet alleen de betaalpagina, maar ook de e-mailtemplates voor betaalverzoeken en herinneringen kunnen in verschillende talen opgemaakt en verstuurd worden. Je kunt een eigen template inlezen of customizen in de Buckaroo Payment Plaza. De juiste taal, betaalmethoden en tone-of-voice zorgen voor een hoger conversiepercentage. Bovendien geeft Foto Konijnenberg het betaalverzoek een eigen look & feel voor herkenbaarheid en vertrouwen.

"Dankzij Buckaroo hebben wij ons betalingsverkeer optimaal kunnen inrichten in 10 verschillende landen. Elk land heeft zijn eigen betaalmethodes, voorwaarden en taal, zodat de consument vlekkeloos haar online bestelling kan afronden."

— Foto Konijnberg

Foto Konijnenberg betalen
Foto Konijnberg online betalen

Meer weten?

Op zoek naar een flexibele betaalpagina voor binnen en buiten Nederland? We denken graag mee om samen de beste gebruikservaring te bieden. 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases