Capayable (in3) - achteraf en gespreid betalen

Stopt per 1 mei 2020

Capayable stopt per 1 mei

Let op! Per 1 mei stopt Capayable met haar achteraf betaaldienst. Het betaalproduct zal verder gaan onder de naam in3. Hierbij is niet alleen de naam anders, maar ook het product. Bij in3 kan de consument het aankoopbedrag in 3 gelijke delen gespreid achteraf betalen.

 

Wat is Capayable?

Capayable is een achteraf betaalmethode, maar ook een manier om gespreid te betalen. Er zijn twee varianten van deze online betaalmethode. Keuze één: het totale bedrag in zijn geheel achteraf betalen. Deze betaalmethode stopt per 1 mei. Of de andere Capayable dienst: gespreid betalen in 3 termijnen. Hierbij dient het eerste deel direct (vooraf) betaald te worden, ter controle van het rekeningnummer. Daarbij maakt de instant geïntegreerde creditcheck de betaling nog veiliger. Deze betaalmethode gaat verder onder de naam In3.

Hoe werkt Capayable (in3) betalen in 3 termijnen?

Met Gespreid Betalen biedt Capayable de mogelijkheid om een bestelling in 3 termijnen te betalen zonder rente. De 1e termijn betaalt de consument of zakelijke koper direct in de online check-out. De 2e en 3e termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen na ontvangst van het product of de service betaald.

(Gespreid Betalen gaat verder onder de productnaam in3)

 

Gespreid betalen via Capayable (In3)

Voordelen van Capayable (in3)

  • Creditcheck in enkele seconden
  • Flexibel betalen in termijnen
  • Verificatie rekeningnummer
  • Ook ideaal voor B2B

Meer weten over gespreid achteraf betalen?