Capayable - achteraf en gespreid betalen

Voor bedragen boven de 100 euro

Wat is Capayable?

Capayable is een achteraf betaalmethode, maar ook een manier om gespreid te betalen. Er zijn twee varianten van deze online betaalmethode. Keuze één: het totale bedrag in zijn geheel achteraf betalen. Of de andere Capayable dienst: gespreid betalen in 3 termijnen. Hierbij dient het eerste deel direct (vooraf) betaald te worden, ter controle van het rekeningnummer. Daarbij maakt de instant geïntegreerde creditcheck de betaling nog veiliger.

Hoe werkt Capayable betalen in 3 termijnen?

Met Gespreid Betalen biedt Capayable de mogelijkheid om een bestelling in 3 termijnen te betalen zonder rente. De 1e termijn betaalt de consument of zakelijke koper direct in de online check-out. De 2e en 3e termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen na ontvangst van het product of de service betaald.

(Gespreid Betalen gaat verder onder de productnaam in3)

Gespreid betalen via Capayable

Voordelen van Capayable

  • Creditcheck in enkele seconden
  • Flexibel betalen in termijnen
  • Verificatie rekeningnummer
  • Ook ideaal voor B2B

Capayable voor bedragen boven €100,-

Voor wie is Capayable geschikt? Horloges, matrassen, bouwmarkten, kantoorhandel, catering en reizen.. noem maar op. De betaalmethode kan gekozen worden bij bedragen hoger dan €100. Met een maximaal bedrag van €500 voor achteraf betalen en €3.000 voor gespreid betalen (voor B2B zijn uitzonderingen mogelijk).