The Subscription Economy: To Infinity and Beyond

Kom alles te weten over de groeiende subscription economy

Op donderdag 10 juni organiseert Buckaroo een subscription-webinar: the subscription economy: to infinity and beyond. Dit webinar is voor iedereen die iets te maken heeft met abonnementsmodellen. Wil jij weten hoe je jouw user (payment) experience kan optimaliseren, waar je rekening mee moet houden in je IT-landschap, en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je het meeste haalt uit jouw business model?

 

Meld je dan aan voor het webinar.

 

Buckaroo organiseert het webinar samen met (naam + achternaam) van (bedrijfsnaam) en met (naam + achternaam) van (bedrijfsnaam). In het webinar gaan zij in op de hot-topics binnen de groeiende subscription economy en vertellen zij waar je op moet letten om jouw groei zo efficient mogelijk te laten verlopen. 

 

Deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend

 

Wie en wat kun je verwachten op het webinar?

Tijdens dit webinar is Buckaroo vooral de enabler. Maar natuurlijk vertellen we kort iets over onszelf en onze oplossingen voor de abonnementsmodellen. Daarna geven we het woord aan (naam+achternaam) van (bedrijf) en (naam+achternaam) van (bedrijfsnaam).

 

De agenda:

14:00-14:10 uur        Intro Buckaroo                  

14:10-14:20 uur        Lorum Ipsum 1: Lorum Ipsum

14:20-14:30 uur        Q&A Lorum Ipsum 1: Lorum Ipsum

14:30-14.40 uur        Lorum Ipsum 2: Lorum Ipsum          

14:40-14:50 uur        Q&A Lorum Ipsum 2: Lorum Ipsum                

14:50-15.00 uur        Q&A en take-aways 

                                     

Webinar Fashion: retouren zonder zorgen gebruik je brein

Nodig je collega's ook uit! Ze zijn welkom

Is dit webinar ook interessant voor je collega's of zakelijke partners? Stuur dan de link naar de aanmeldpagina gerust door. buckaroo.nl/zet-retourfrustratie-om-naar-klantloyaliteit 

 

Gerelateerde artikelen:

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Zeker. Subscriptions zijn niet alleen voorbehouden aan start-ups. Ook scale-ups en zelfs grote corporates slaan deze nieuwe weg in.

Lees meer

Anouk vertelt over Subscriptions

"We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

Lees meer

Videoland vertelt over subscriptions en deelt betaaltips

Buckaroo vroeg Videoland naar tips voor een succesvol businessmodel. Wilco Dona, head of consumer product bij RTL licht de achterliggende keuzes voor de verschillende abonnementsmodellen toe.

Lees meer