Weblogo


Buckaroo presenteert met de ANWB tijdens Shopping Today 2024! 

Op 10 oktober presenteren Buckaroo en ANWB samen tijdens Shopping Today, hét jaarlijkse e-commerce evenement van Nederland, georganiseerd door Thuiswinkel.org. Dit event richt zich op professionals uit de online retailsector en biedt waardevolle inzichten in de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen binnen e-commerce.

Tijdens het evenement geven Buckaroo en ANWB een gezamenlijke presentatie van 14:35 uur tot 15:05 uur in de zaal "Meelzolder", met als thema 'En route' naar een optimale omnichannel klantervaring.

In deze presentatie laten Buckaroo en ANWB zien hoe zij samenwerken binnen het complexe ecosysteem van verschillende verkoopkanalen en betaalmethoden. Denk hierbij aan een integratie van zowel de webshop als fysieke winkels, maar ook aan pechhulp en de recent gelanceerde ANWB Marktplaats. Het doel van deze samenwerking is om meer dan 5 miljoen leden een naadloze en optimale klantervaring te bieden, ongeacht het kanaal waar zij gebruik van maken.

  • Adres: De Fabrique aan de Westkanaaldijk 7, 3542 DA in Utrecht
  • Tijd presentatie: 14:35 - 15:05
  • Zaal: Meelzolder
Anwb Logo Png

Over de ANWB

De ANWB (Algemene Nederlandse Wielrijdersbond) is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor mobiliteit, recreatie en verkeersveiligheid. De organisatie biedt diensten zoals wegenwacht, reisverzekeringen, en hulp bij pech onderweg, zowel in Nederland als in het buitenland. Met meer dan 5 miljoen leden is de ANWB één van de grootste verenigingen van Nederland. Naast pechhulp, levert de ANWB ook verkeersinformatie, technische hulp en advies op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. De organisatie heeft daarnaast een breed aanbod van recreatieve producten en diensten, waaronder fietsroutes, reisgidsen en de ANWB-winkels.