AfterPay - de bekendste achteraf betaalmethode

Direct te activeren via Buckaroo

Wat is AfterPay?

Meer dan 4 miljoen unieke consumenten in Nederland maken gebruik van AfterPay, maar ook in België, Duitsland en andere eurolanden is de betaalmethode actief. De betaalmethode is vooral groot in de e-commerce en het best vertegenwoordigd in de fashionbranche. Onderzoek heeft aangetoond dat online shoppers makkelijker en meer bestellen wanneer zij achteraf kunnen betalen.

Hoe werkt AfterPay?

Het aanbieden van een achteraf betaalmethode heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van wanneer de consument betaalt. Op het moment dat de bestelling wordt afgerond voert AfterPay een realtime risicocheck uit. Zo bepalen zij of de betreffende consument het orderbedrag achteraf mag betalen. Zodra de bestelling is geaccepteerd, dit gebeurt in meer dan 90% van de gevallen, ben je als webwinkel gegarandeerd van uitbetaling van het orderbedrag.

 

AfterPay neemt het volledige risico van wanbetaling, (en zelfs non-betaling) door de consument over en betaalt gegarandeerd uit.

AfterPay via Buckaroo
AfterPay in je webshop

Voordelen van AfterPay via Buckaroo

  • Snel en duidelijk. Snelle onboarding en één aanspreekpunt. Buckaroo regelt jouw AfterPay aansluiting en heeft alle kennis in huis.
  • Over de grens. AfterPay is via Buckaroo beschikbaar in 5 Europese landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
  • Overzicht alle betalingen. Beheer alle transacties en refunds vanuit één back-end: de Buckaroo Plaza.

Activeren AfterPay

Buckaroo is een partner en reseller van AfterPay. Deze samenwerking geeft als voordeel dat webshops sneller gebruik kunnen maken van de achteraf betaalmethode. Het aansluitproces, support en communicatie verloopt direct via Buckaroo.