Creditcardbetalingen via Mastercard, Visa, American Express

De bekendste internationale online betaalmethodes

Wat zijn creditcards?

Als Payment Service Provider handelen wij de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor MasterCard, Visa en American Express. Dit zijn de 3 belangrijkste creditcards, zowel nationaal als internationaal. Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo deze transacties in een eigen betaalomgeving, zodat je als verkoper wél de betaalmethode kan aanbieden, maar niet de creditcardgegevens te zien krijgt. In het kader van AVG een fijne oplossing.

Hoe werken creditcardbetalingen?

Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een fijn betaalmiddel voor de online consument.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij creditcardbetalingen. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Ook houdt Buckaroo strakke monitoring op deze transacties, je kunt zelf ook met de software van Buckaroo beveiligingsregels opstellen. Denk aan een maximum bedrag, herkomst of dergelijk.

Voordelen van creditcardbetalingen

  • Internationale betaalmethode met wereldwijd bereik
  • De drie populairste creditcards in één keer gekoppeld
  • Extra veiligheidschecks dankzij 3-D Secure en SafeKey
  • Recurring payments met creditcard mogelijk

Recurring betalingen voor abonnementen en herhaalaankopen

Maandelijks of wekelijks incasseren van de creditcard? Dat kan. Vaak gaat automatische incasso nog via SEPA Direct Debit van de betaalrekening. Maar periodieke afschrijving van de creditcard kan ook.

 

Een andere mogelijkheid is om het creditcardnummer van je klant te onthouden. Voor een volgende keer. Hierbij herkent en onthoudt Buckaroo de eerder ingevoerde gegevens van de creditcardbetaler, zodat er opnieuw geincasseerd kan worden. Bij herhaalbetalingen worden geen kaartgegevens gevraagd, zodat bedrijven niet over deze vertrouwelijke gegevens van hun klanten beschikken.

Betalen met creditcard kan nu op eigen betaalpagina

Soms best een conversiekiller, zo’n tussenscherm voor creditcardbetalingen. Daar heeft Buckaroo een oplossing voor: client-side encryption (CSE).

Lees meer

Wat is Strong Customer Authentication (SCA)?

Op 14 september 2019 gaat PSD2 van kracht. Een nieuwe veilige regelgeving voor het Europese betalingsverkeer. Strong Customer Authentication (SCA) is een onderdeel van deze wetgeving. Wat moet je als webshop of online retailer weten? 

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer