Klarna - Pay now or Pay later

Achteraf betalen met 100% betaalgarantie

Wat is Klarna?

Klarna is een achteraf betaalmethode. Herkenbaar aan het speelse karakter en roze icoontjes. Het betaalmerk is met name populair onder jongeren en in de fashionbranche. Betalen hoeft pas achteraf, maar de winkelier heeft garantie op te betaling en loopt geen risico op wanbetaling. De uitbetalingen van Klarna vinden gemiddeld na twee weken plaats.

Hoe werkt Klarna?

Betalingen via Klarna zijn real-time zichtbaar in de Buckaroo Plaza. Voor de consument zijn alle bestellingen zijn terug te vinden op één maandelijkse factuur. Voor de consument werkt Klarna gemakkelijk en drempelverlagend in de check-out. Voor de winkelier betekent dit een hoger conversiepercentage en een betaalgarantie.

 

Naast achteraf betalen heeft Klarna nog meer betaalwijze. Bijvoorbeeld Klarna Sofort, een directe (Duitse) betaalmethode. Maar ook Klarna 'sliced it', gericht op flexibel gespreid betalen (alleen beschikbaar in Duitsland), waarbij klanten betalen in hun eigen tempo.

Hoe werkt Klarna?

Voordelen van Klarna

  • Klarna werkt samen met 65.000 winkels
  • Conversieverhogend door lage betaaldrempel
  • In te zetten in Nederland, Duitsland en Oostenrijk
  • Flexibel gespreid betalen beschikbaar voor Duitse markt 

Over Klarna

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group. Klarna bedient meer dan 45 miljoen consumenten en werkt samen met 65.000 webwinkels.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Onze klantverhalen