Sofort - de bekendste directe betaalmethode in Duitsland

Pay Direct, een product van Klarna

Wat is Sofort?

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

Hoe werkt Sofort?

Sofort werkt drempelverlagend voor je klant omdat hij geen account hoeft aan te maken, geen tussenrekening hoeft op te laden en ook geen creditcard nodig heeft. De betaalmethode voldoet aan hoge veiligheidsnormen voor online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Het is belangrijk om te vermelden dat Sofort in tegenstelling tot betaalwijzen als iDEAL en een reguliere overboeking geen gegarandeerde betaalwijze is.

Hoe werkt Sofort?
Voordelen van Sofort

Voordelen van Sofort

  • Beschikbaar in 9 landen binnen Europa
  • Veilig betalen dankzij TÜV-certificaat
  • De bekendste directe betaalmethode in Duitsland

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases