Trustly - de Europese realtime bankoverschrijving

Eenvoudig online en mobiel betalen

Wat is Trustly?

Trustly is een Europese online realtime betaalmethode voor bankoverschrijvingen. De uitbetalingen verlopen  via de meer dan 3.300 aangesloten banken in 29 Europese landen. Trustly bereik je eenvoudig meer dan 400 miljoen consumentenbankrekeningen in heel Europa.

Trustly
Trustly betaalproces 1
Trustly betaalproces 2
Trustly betaalproces 3
Trustly betaalproces 4
Trustly betaalproces 5
Trustly betaalproces 6

Betalen met Trustly

Bij Trustly betaalt jouw klant via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Dit proces is vergelijkbaar met dat van SofortHet betaalproces van Trustly bestaat uit drie simpele stappen. Op de checkout selecteert de klant Trustly als betaalmethode, en kiest de juiste bank. Vervolgens de rekening om mee te betalen en dan kan de klant de betaling verifieren met de gewenste autenticatiemethode. Waarna het geld wordt overgeboekt en de bestelling is voldaan. 

Gemakkelijk activeren

De betaalmethode Trustly zit standaard in de Buckaroo Smart Checkout. Op termijn zit WeChat Pay ook in onze e-commerceplugins. Mocht je het los willen implementeren, dan hebben wij een SDK om je hierbij te helpen. 

Online en mobiel betalen

Dankzij Trustly kunnen ruim 400 miljoen Europese consumenten eenvoudig afrekening in jouw webshop. Dit geldt zowel voor online (pc) als mobiele (telefoon, tablet) betalingen. Daarnaast is betalen via Trustly veilig voor de klant. Trustly Group AB is namelijk een erkende Zweedse betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit (Finansinspektionen) Trustly slaat geen bankgegeven van haar gebruikers op.

Trustly betaalmethode

Voordelen van Trustly

  • Geen registratie voor consumenten
  • Ondersteunt 3.300 bank logins
  • Geschikt voor mobiel (responsive)
  • Groot bereik (29 europese landen)
  • Ondersteunt locale valuta

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases