Online betalen

Stel je eigen betaalproces samen

De ideale betaalmix

Buckaroo biedt een compleet aanbod van verschillende betaalmethoden. Kies welke het beste bij jouw organisatie past. Nationaal of internationaal? Direct betalen of achteraf? In termijnen betalen of in één keer? Op basis van deze vragen kun je een eigen betaalmix samenstellen. Wij helpen je graag.
Kies uit iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcards, Sofort, achteraf betalen en meer.

Facturen met een betaallink

Betalen op rekening, achteraf betalen of overboeken? Steeds meer consumenten (en bedrijven) willen zelf het betaalmoment bepalen. Een check-out is dan niet de oplossing. Tenminste niet op het moment van aankopen. Met een betaallink los je dat eenvoudig op. Maak in de Buckaroo Plaza zelf een betaallink aan en verstuur deze geautomatiseerd per mail of sms. Of kies voor een QR-code.

Conversieverhogende check-out

Conversie is key in de e-commercebranche. Het afrekenproces wordt daarbij soms nog wel eens vergeten, terwijl daar de laatste cruciale stap van bepaald wordt. Gaat de koper afrekenen? Of haakt de koper af? Bij Buckaroo zijn we continue bezig met de UX van betalen. Onze standaard check-out is allang niet standaard meer. Via onze plug-ins heb je gratis een onderhoudsvrije check-out. Je betaalt alleen voor de transacties. Maatwerk nodig of liever werken via een eigen betaalpagina? Geen probleem, we geven je graag advies.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Onze klantverhalen