PayperEmail

Je klanten veilig laten betalen per e-mail

Digitale betaalverzoeken versturen en betalen per e-mail

Versimpel je facturatieproces en krijg sneller betaald
Snel en simpel digitale betaalverzoeken versturen en je facturen via e-mail laten betalen? Dit kan met onze PayperEmail oplossing. Via een digitaal betaalverzoek kun je klanten op ieder gewenst moment verzoeken om een betaling te doen. Door op de betaallink of betaalbutton te klikken kan direct worden afgerekend in de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. De e-mail en de betaalschermen passen zich automatisch aan het device aan waarop het digitale betaalverzoek wordt geopend en zijn eenvoudig in jouw eigen huisstijl in te richten. Bij een optimale inrichting van de PayperEmail wordt jouw factuur tot wel 50% sneller betaald.

 

Betaling afronden met keuze uit ruim 30 betaalmethoden
Jouw klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Aan jou de keuze welke betaalopties de klant aangeboden krijgt, Buckaroo adviseert je hier graag bij. Jouw klant de mogelijkheid geven om op de voor hem gewenste wijze te kunnen betalen, maakt de PayperEmail erg gebruiksvriendelijk en flexibel.

De voordelen van PayperEmail

  • Besparen op facturatie- en inningsproces
  • Eenvoudig digitaliseren van jouw facturatieproces
  • Sneller betaalde facturen dankzij de lage betaaldrempel
  • Volledig op te maken in je eigen huisstijl
  • Templates in meerdere talen in te stellen
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
  • Hoog gebruikersgemak voor je klant
  • Jij bepaalt het aanbod van betaalmethoden

PayperEmail is inzetbaar voor elk scenario

De inzetbaarheid van de PayperEmail is veelzijdig. Zo maken toonaangevende webwinkels en call centers gebruik van dit product voor acties en telefonische orders en hebben Goede Doelen en Telecom organisaties hun donatie-, facturatie- en aanmaanproces op deze wijze gedigitaliseerd.

 

Het is mogelijk om het betaalverzoek (in eigen look&feel) via de Buckaroo mailserver te versturen, via jouw eigen mailserver of de betaalbutton te importeren en toe te voegen aan je bestaande communicatie naar de klant. De e-mail templates zijn beschikbaar in verschillende talen zodat je ook jouw internationale klanten gemakkelijk kunt bereiken. Het meesturen van de factuur in de bijlage of het opnemen van de factuurregels en de factuurspecificatie direct in de e-mail, behoren ook tot de mogelijkheden. Net als het automatisch versturen van een betaalbevestiging aan je klant na het succesvol ontvangen van zijn betaling.

Fors besparen op facturatie- en inningskosten

Naast het besparen van kosten door het digitaliseren van je facturatieproces kun je ook kosten besparen door de opvolging van openstaande facturen volledig geautomatiseerd en digitaal in te richten. Met de Credit Management oplossing van Buckaroo kunnen wij het debiteurenbeheer voor jou uit handen nemen. Dit betekent een daling van de hoeveelheid handmatig werk, een hoog inningspercentage en een prettige betaalervaring voor je klant.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Onze klantverhalen