Recurring Payments

Volautomatische inning en opvolging

We hebben allemaal periodieke betalingen. Voor ons energiecontract, telefoonabonnement of sportschoolabonnement. Maar ook in e-commerce en retail komen recurring payments steeds vaker voor. De klant betaalt dan niet per jaar of éénmalig, maar in gedeeltelijke betalingen. Oftewel recurring payments.

Recurring Payments via Buckaroo

In Nederland zijn we gewend om periodieke betalingen via een automatische incasso te innen bij de klant. Bied je klanten nog meer betaalgemak en verhoog je inningspercentage door naast SEPA Direct Debit tevens recurring payments via creditcard of PayPal aan te bieden. Naast meer flexibiliteit voor je Nederlandse klant, bereik je ook jouw internationale klanten beter.

  • Alle terugkerende betalingen in één overzicht
  • Verstuur een digitaal betaalverzoek
  • Openstaande facturen opvolgen
  • Plug-and-play incassomachtiging

Heeft je klant nog niet betaald?

Ieder bedrijf streeft naar een zo hoog mogelijk inningspercentage met minimale kosten per factuur en zonder teveel handelingen. De Credit Management oplossing van Buckaroo helpt je om met minimale inspanning dit gewenste resultaat te bereiken. Met behulp van flexibele herinneringsschema’s wordt de betaalherinnering automatisch per e-mail, SMS of brief met QR-code verstuurd.

Plug-and-play incassomachtiging

Een zo laag mogelijk betaalrisico voor je onderneming? Met Digitaal Incassomachtigen heb je een directe online authenticatie van je klant en een rechtsgeldige betaalovereenkomst voor het incasseren van je facturen. Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing voor het verkrijgen, opslaan en beheer van mandaten.

Alle betalingen in één overzicht

Alle recurring payments of abonnementen in één overzicht

Wil je zoveel mogelijk handmatige en tijdrovende processen rondom de verwerking van jouw periodieke betalingen automatiseren? Maak dan gebruik van Buckaroo Recurring Payments of Buckaroo Subscription Services, voor een totaaloplossing voor je facturatie én inning.

Whitepaper: Recurring Payments

Download de whitepaper geschreven door Management Team in samenwerking met Buckaroo.

Recurring Payments whitepaper
Optimaliseer je cashflow met abonnementen en terugkerende betalingen

De populariteit van verdienmodellen op basis van recurring payments is heel begrijpelijk: abonnees zorgen voor terugkerende inkomsten en een stabiele omzet. Toch blijft in de boardroom de vraag rondzingen: hoe kun je dit nieuwe businessmodel in de praktijk gaan uitvoeren?

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases