Integratie

Eenvoudige integratie met onze Magento 1 & 2, WooCommerce en Shopware plugins

Webshop plug-ins

Is jouw webshop gebouwd in Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Shopware of Lightspeed? Dan kun je gratis gebruikmaken van onze complete payment plugins. Download deze via de App Store van desbetreffende website (zie linkjes hieronder), meld je aan als merchant bij Buckaroo en zet je checkout live!

Support & Development

Klantenservice

Wil je precies weten hoe een iDEAL betaallink werkt? Of wil je alle technische informatie rondom recurring payments? Antwoord op deze en andere vragen kun je vinden op onze supportomgeving. 

Neem contact op met onze klantenservice
info@buckaroo.nl

Technical Support

Alle technische informatie rondom API's, SDK's en andere implementatie informatie? Deze zijn terug te vinden op onze developmentomgeving. Kom je er niet uit, dan staat ons technische support team altijd voor je klaar.

Neem contact op met technisch support
support@buckaroo.nl

Voor een automatisch bijgewerkte boekhouding

Buckaroo koppelt met meer dan 800 boekhoudpakketten, waaronder AFAS, Twinfield en Exact. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met d-basics. Voor MUIS Software en King Business Software is een directe koppeling beschikbaar. 

 

De data kan rechtstreeks uit de boekhoudsoftware naar het juiste Buckaroo-bestand worden omgezet. Zo is het eenvoudig om facturen op te volgen met een automatisch betaalverzoek of betaalherinnering. De software van Buckaroo zorgt voor de correcte afhandeling en opvolging van de transacties.

Boekhoudpakketten Buckaroo