Roadguard

Betaling voor pechhulp via app

Over RoadGuard

In 2016 introduceerden alarmcentrale Eurocross Assistance en Centraal Beheer samen RoadGuard. Een pechhulpdienst via een app zonder abonnement of lidmaatschap. Het is de eerste app in Nederland die vooraf aangeeft wat de kosten voor de pechhulp zijn, welke monteur komt helpen en hoe laat die er is. Hoe gaat dat in zijn werk?

Pay-per-use

Overal in Nederland pechhulp zonder abonnement

Veranderende consumentenbehoeften en de toename van mobiel gebruik maakten dat Eurocross en Centraal Beheer vonden dat pechhulp ook anders kon. Met RoadGuard zit de consument niet vast aan terugkerende kosten. Je betaalt alleen voor de pechhulp die je daadwerkelijk gebruikt.

"Buckaroo biedt een breed scala aan betaalmethoden en een koppeling die ons helpt bij het creditmanagementbeheer."

— Dolf Huijsman - Roadguard

Betalen in de app mogelijk

Pech verholpen? Betalen kan via app. Je hebt de keuze uit iDEALPayPal en creditcard. Ook kan er een betalingsverzoek per mail worden gestuurd. Die bijvoorbeeld daarna doorgestuurd kan worden naar iemand anders die de betaling verricht.

Dolf Huijsman, Business Controller bij Eurocross: "We zochten naar een geschikte payment service provider. Buckaroo biedt een breed scala aan betaalmethoden en een koppeling die ons helpt bij het creditmanagementbeheer. Precies wat wij nodig hadden voor RoadGuard. De keuze voor Buckaroo was dan ook snel gemaakt."

Roadguard app betalen
RoadGuard online betalen

Meer weten of de app downloaden?

Een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Bij pech is de app nog ter plekke gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store. Bezoek de website van Roadguard voor meer informatie.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen:

Snel en eenvoudig mobiel betalen: binnenkort ook in Nederland?

Wat kunnen we leren van de Zweedse betaalapps Swish en het Noorse Vipps? Paul Scholten, CEO Buckaroo ging met hen in gesprek op Money2020. ‘Het probleem met de Nederlandse betaalapps is dat die vooralsnog niet volledig met elkaar samenwerken.’

Lees meer

Hoe mobiele betaaldiensten je conversie verhogen

Apple Pay is nu ook in Nederland beschikbaar voor webshops. Klanten laten betalen via dit soort mobiele betaaldiensten is gemakkelijk én goed voor je conversie, vertelt CTO Jelle Hoes van Buckaroo.

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer