Cases

Amac

Amac, premium reseller van Apple was één van de eerste in Nederland die Apple Pay aanbiedde. Hoe bevalt het? Maken er veel iOS-websitebezoekers gebruik van? Lees de case.

Lees meer

Quooker

Quooker maakt gebruik van de smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van consument.

Lees meer

Jeans Centre

Jeans Centre is één van de grootste retailers in Nederland. Ze zijn onderdeel van de JOG Group, waar ook jeansmerken Garcia en Ensign Blue onder vallen. Terugkerende klanten zijn de sleutel tot succes.

Lees meer

The Ocean Cleanup

Online doneren? The Ocean Cleanup vertelt over het laagdrempelige betaalproces en doneren in meerdere valuta.

Lees meer

NUBIKK

Nubikk draait op het e-commerceplatform van Shopware. Om de online betalingen af te ronden maken zij gebruik van de Shopware Payments plugin van Buckaroo, zowel voor de Nederlandse als internationale webshop.

Lees meer

VUE

De bioscoopketen Vue vertelt onder andere over de keuze voor het accepteren van de Nationale Bioscoopbon. "Cadeaukaarten creëren nieuwe bezoekersgroepen en verhogen de omzet."

Lees meer

Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen.

Lees meer

Brandfield

Bekijk de Brandfield klantcase en lees hoe achteraf betalen en een mobile friendly check-out past binnen de Brandfield bedrijfsfilosofie.

Lees meer

Sans Online

Sans de regionale kledingwinkel die het maakte tot toonaangevende fashion webshop: Sans-Online. Tom Sans: "Buckaroo sluit perfect aan op onze webshop. We doen ook al 10 jaar zaken samen." Bekijk welke betaalmethoden de fashionwebshop inzet.

Lees meer

Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl verkoopt telefoonaccessoires aan consumenten, maar ook zakelijk. Bekijk welke b2c en b2b betaalmethoden zij in hun checkout hebben opgenomen.

Lees meer

Hartstichting

Bekijk de Hartstichting klantcase en lees welke donatie en betaalmethoden zij aanbieden voor collecteurs en donateurs, zoals doneren via iDEAL QR.

Lees meer

Body & Fit

Body en Fit biedt een zeer compleet aanbod van betaalmogelijkheden. Betalen is mogelijk via o.a. iDEAL, PayPal en creditcard. Maar ook buitenlandse betaalmethoden als Bancontact, Sofort, Carte Blue en Cart Bancaire zijn opgenomen in de check-out.

Lees meer

Gastronomixs

Gastronimixs biedt een abonnement op inspiratie en recepten voor professionele koks. Betalen gaat maandelijks of jaarlijks via recurring payments.

Lees meer

RoadGuard

Een pechhulpdienst via een app zonder abonnement of lidmaatschap, maar via pay-per-use. Hoe werkt dat?

Lees meer

IXXI

De populaire aanbieder van wanddecoratie IXXI wil online betalen zo makkelijk mogelijk maken voor zowel Nederland, Belgie en andere landen. Welke betaalmethoden bieden zij aan?

Lees meer

Girav

Het merk Girav is bekend door zijn lange T-shirts. In korte tijd heeft het merk grote naamsbekendheid opgebouwd. "De Girav Giftcard (in chique cadeauverpakking) draagt sterk bij aan de klantbeleving van ons merk."

Lees meer

Van Tilburg

Bekijk de Van Tilburg klantcase en lees hoe het aanbieden van de Sport en Fit cadeaukaart bijdraagt aan het verhogen van hun omzet.

Lees meer

OutSmart

Saas-software OutSmart ging van jaarlijkse betalingen naar een abonnementsmodel. "De groei in de subscription service branche is cumulatief. Elke maand heb je een zekere inkomst."

Lees meer

MedPets

Elies van der Graaff vertelt over de Europese groeiambitie van Medpets, het belang van een internationale betaalstrategie en het gemak waarmee ze via Buckaroo in verschillende landen achteraf betalen met AfterPay kan aanbieden.

Lees meer

Fleurop

Een goed gevoel bezorgen, doet Fleurop al sinds 1921. Want hoe kan dat nu beter dan met bloemen. Fleurop heeft gekozen voor een breed aanbod van online betaalmethoden.

Lees meer